Стилът през третата бременност на Кейт Мидълтън

Остават по-малко от два месеца до термина на Кейт Мидълтън, но херцогинята все още изпълнява активно задълженията си, появявайки се на различни светски събития. Какъв е стилът през третата бременност на Кейт Мидълтън и какво е променила в сравнение с предишните два?

Кейт Мидълтън винаги е демонстрирала отличен усет към модата. Благодарение на стилистите, с които работи, и личните й предпочитания, визията й е без забележки, като успява да съгласува всеки детайл съобразно повода, обръщайки внимание на цветове, марки и техния подтекст. Тази тенденция се запазва и през третата бременност на херцогинята, но се забелязват и някои разлики в сравнение с предишните две.

Определено може да кажем, че Кейт Мидълтън си има любима марка през третата бременност и това е Seraphine. Модният бранд е специализиран в изработката на дрехи за бременни и тя не веднъж се появяваше в негови рокли или палта. Като цени дрехите на Seraphine също са доказателство за практичния и не прекалено скъп вкус на херцогинята – варират между 150 и 300 паунда в зависимост от модела.

Добави описание

Другата новост е експериментът на Кейт Мидълтън с ярките и по-нестандартни принтове. Пример за това са роклите на Erdem, които Кейт избра за гостуването си в Норвегия. Видяхме я също с рокля с флорален принт на Seraphine, рокля на точки на Kate Spade, палто в червено и бяло на Cathrine Walker и друг модел в традиционния за региона тартан на марката Miu Miu. Сред любимите цветове на Кейт се нареждат отново синьото, ярко розовото, но този път прибавя тъмнозелено, кафяво и червено.

Добави описание

Друга промяна виждаме и при аксесоарите. Все по-често Кейт Мидълтън избираше обувки на по-нисък и дебел ток, а чантите плик бяха заменени с модели с къси дръжки.

Добави описание

Най-скъпата дреха през третата бременност на херцогинята на Кеймбридж беше розовото палто на марката Mulberry – модел Doube Breast Coat Cerise, който струва 2600 долара, но Кейт носи още от 2014-та.

Какво запази Кейт в стила си през третата бременност? Елегантните и ефирни дълги рокли – модел в бледорозово на Alexander McQueen за гостуването й в Норвегия и модел в тъмнозелено на Jenny Packham за БАФТА наградите. Рокли с А силует и палта до коляното с двойно закопчаване също присъстваха във визията на Кейт през третата бременност.